Cakepicture, 100% eetbare prints fotosprints op chocolade

Cakepicture, 100% eetbare (foto)prints

Cakepicture maakt hoog kwalitatieve eetbare fotoprints voor op alle soorten banket (verjaardagstaart, cupcakes enz.), voor zowel particulieren als bedrijven. Het eetbare papier en inkt zijn zorgvuldig getest bij TNO voor consumptie. Alle eetbare prints worden zorgvuldig verpakt in een plastic hersluitbare zak en verzonden in een stevige kartonnen envelop. Wij versturen onze eetbare fotoprints binnen Nederland en België.

Je hebt bij ons de keuze uit 2 soorten eetbaar papier voor jouw prints in elk gewenst formaat, nl:

Jouw foto printen op ouwel?

Ouwel is 100% natuurlijk en bestaat uit aardappelzetmeel, koolzaadolie en water. Het heeft een neutrale smaak en is daardoor zowel voor zoete als hartige produkten geschikt. Ouwel is vergelijkbaar met het witte vel eetbaar papier onder een kokosmacroon, alleen ons product is echter gladder wat de kwaliteit van de afbeelding ten goede komt. Als je kiest voor ouwel dan is de afbeelding mooi mat van kleur, maar wil je liever een scherpe en glanzende afbeelding zoals een foto, dan kies je voor sugar sheet.

Jouw foto afdrukken op een sugar sheet (icing)?

Sugar sheet wordt ook wel Icing genoemd. Het is een stevig fondant (suiker mengsel) gemaakt op een dun laagje plastic wat je er voor gebruik afhaald. Sugar sheet is zeer geschikt voor haarscherpe foto's door het glanzende laagje. De kwaliteit is te vergelijken met fotopapier. Sugar sheet is niet geschikt voor hoge temperaturen,  dus ideaal voor ondergronden zoals: cream, fondant of marsepein.

Jouw foto printen op chocolade?

Sinds kort kun je bij Cakepicture ook terecht voor het printen van foto's op chocolade. Maak een eigen ontwerp met onze designmodule of upload alleen je foto. Cakepicture gebruikt alleen 100% Fairtrade chocolade van Callebaut uit België. Je kunt kizen voor uit chocolollies, chcoladeflikken, t-shirts of een chocoladetablet zodat je voor elke gelegenheid met iets bijzonders voor de dag kunt komen.

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: