Kant en Klaar

Kant en Klaar

In onze kant-en-klare ontwerpen vind je een selectie van trendy prints. Wij hebben deze selectie gemaakt op basis van veel voorkomende aanvragen. Dus twijfel je welke eetbare print het leukst zou zijn, neem dan een kijkje in onze selectie. Er zit ongetwijfeld een gave eetbare print bij die helemaal past bij jouw taart of cupcake.

Wil je een eetbare print voor een taart én voor cupcakes, kies dan voor onze combi-vellen. We drukken op ons combivel een grote eetbare print voor de taart en kleine eetbare prints voor de cupcakes. Zo ben je met één vel klaar voor het feestje!

Mogelijkheid om eigen tekst aan de ontwerpen toe te voegen
Keuze uit veel verschillende formaten
Handige combivellen met 2 formaten per vel
Gluten, ei en lactose-vrij
Uitgesneden, door onze eigen snijservice
Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Kant en klare eetbare fotoprints

De kant-en-klare eetbare prints zijn een verzameling van de meest bestelde ontwerpen in de afgelopen jaren. Je vindt hier dus alle trendy eetbare prints en logo’s. Wist je dat je onze kant-en-klare ontwerpen ook nog verder kunt personaliseren? Je kunt bijvoorbeeld een tekst toevoegen of nog een afbeelding. Naast onze kant-en-klare eetbare prints kun je bij ons ook helemaal zelf ontworpen prints bestellen. Hiervoor hebben wij een handige ontwerptool waarmee je gemakkelijk en snel je gewenste eetbare print ontwerpt. Klik hier om naar de ontwerptool te gaan.

De eetbare prints kun je in verschillende formaten bestellen. Kies dus het formaat wat past bij jouw lekkernij. Op onze informatie pagina vind je welk formaat eetbare print wij aanraden voor welk product.

Mocht je advies nodig hebben, wij helpen je graag! Klik hier voor onze contact gegevens.

Liever een foto op chocolade laten printen? Kijk dan op chocoprint.nl
.

Mijn winkelmandje