Cakepicture

meer informatie over ons

Eigenaar Francart is banketbakker en start jaren geleden met Cakepicture als hobby. Voor vrienden en familie maakt hij persoonlijke prints op taarten en gebak. Maar wat begint als hobby groeit al snel uit tot een professioneel bedrijf: Cakepicture is een feit sinds 2010.

Ontwerpmodule 

Francart pakt alles professioneel aan en start in 2010 een eenvoudige website. Deze eerste website wordt al snel vernieuwd door een website met webshop én een eigen ontwerpmodule."Die ontwerpmodule is goud waard", vindt Francart. "Daarin is Cakepicture vrij uniek in Nederland. Zelf het ontwerp maken is leuk om te doen en het is supersimpel. Je kunt meteen zelf aan de slag met het uploaden van een foto of logo. Je plaatst er nog een tekst bij en eventueel nog een afbeelding uit onze galerij."

Persoonlijk klantcontact

"Het is fijn dat je zelf je print kan ontwerpen naar je eigen smaak", vertelt Lianne die verantwoordelijk is voor het klantcontact. "Dankzij de ontwerpmodule kunnen klanten heel veel zelf doen. En dat wordt gewaardeerd. Het idee zit vaak al in je hoofd, dus hoe fijn is het dat je dan zelf kunt maken zoals jij dat wilt? Als iemand er niet uitkomt, dan denk ik graag mee. Stuur dan een e-mailtje of een whats-appje en dan help ik je verder. En het maakt voor ons niet uit of je particuliere klant bent of zakelijk, onze klantenservice is altijd persoonlijk. Of je nu voor één verjaardagstaart een print bestelt, of 1.000 keer het logo laat printen op eetbaar papier voor de petit-fours op een personeelsfeest. We vinden elke bestelling net zo belangrijk en denken graag met je mee."

Aan de slag met jouw bestelling
Elke bestelling is uniek en wordt door ons team persoonlijk afgehandeld, conform de wensen van de klant. Er is ontzettend veel mogelijk. Is de bestelling afgerond? Dan gaan we ermee aan de slag. Frank vertelt hoe dat gaat: " "Uiteraard: professioneel en conform de wettelijk geldende productienormen. Het ontwerp wordt verwerkt tot een print op ouwel, frosting of fondantsheet. Frosting en fondant is flexibel en glad, terwijl eetpapier (ouwel) stugger is en wat ruwer aan de oppervlakte. Het heeft de dikte van 160 grams karton en het is beperkt buigzaam. Maak je productkeuze aan de hand van de informatie bij de veelgestelde vragen.

Snijservice

Verder bieden wij snijservice aan, maar het is ook mogelijk om de eetbare prints zelf op formaat te snijden. Is de productie gereed? Dan worden de eetbare prints vervolgens zorgvuldig, luchtdicht verpakt in plastic en gereed gemaakt voor de verzending in ee stevig kartonnen envelop. Nog even wachten tot de bestelling in de brievenbus valt en de voorbereidingen voor het feestje kunnen starten!

Feestelijk

Lianne: "Vaak delen de klanten het verhaal achter hun bestelling." Denk aan een bruiloft, de opening van een nieuwe zaak of een kraamborrel. Het is ontzettend leuk dat wij van Cakepicture ervoor kunnen zorgen dat het gebak op hun feest nog mooier en persoonlijker wordt. Zeker wanneer mensen persoonlijke foto?s uploaden, krijgen klanten een persoonlijk gezicht. Voor ons is elke bestelling als een persoonlijk cadeau richting onze klant."Bij grote opdrachten denkt Cakepicture graag mee. Neem daarover persoonlijk contact op.